۶ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۵۵

بخشدار بهنمیر مطرح کرد:

بهره برداری از ۷ پروژه عمرانی و زیربنایی در بهنمیر بابلسر

بهره برداری از ۷ پروژه عمرانی و زیربنایی در بهنمیر بابلسر

بابلسر -بخشدار بهنمیر گفت: به مناسبت هفته دولت هفت پروژه عمرانی و زیربنایی با اعتبار ۲۲ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق علی کشاورز شامگاه سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بابلسر اظهار کرد: هفته دولت متعلق به کسانی است که همواره دغدغه رفع مشکلات مردم را دارند و شبانه روز در فکر خدمت به مردم به عنوان ولی نعمتان خود بوده و از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.

وی با بیان اینکه هفته دولت فرصت مغتنمی است تا عملکرد دولت به مردم بازگو شود،گفت: در هفته دولت باید با ابزار کارآمد و روش‌های اثرگذار در خصوص اطلاع‌رسانی از فعالیت‌های ارزشمند دولت گام برداریم.

بخشدار بهنمیر همچنین به افتتاح و بهره برداری از هفت پروژه عمرانی و زیربنایی در هفته دولت با اعتبار ۲۲میلیارد ریال خبر داد و افزود: این پروژه ها در قالب افتتاح و بهره برداری از لوله گذاری و انتقال آب در حاجی کلا و پارومحله بهنمیر، احداث شبکه فشار متوسط هوایی در روستاهای کاله، عربخیل، بهنمیر و پدافند هوایی تا کریم کلا و همچنین بهسازی جاده ورودی عزیزک بوده است.

کد مطلب 4388121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha